Tuesday, 29 November 2011

:: New Look of My Blog ^_^v ::

Hey hai all!! Assalamualaikum..

Lama dah tak mengarang kat sini kan. Mood nih kadang-kadang up and down untuk tulis blog. So sekarang nih, nak tulis sikit je. Nak komen korang semua pasal new look of my blog yeah. Ok, klu nak tanya kenapa ada banyak ciri-ciri PINK, baik jangan tanya, haha*gelak jaat. Sebab tuan punya blog nih memang terlampau addicted dengan warna tersebut and kalau tak guna warna nih, boleh jadi tak tido malam*huihhh, tipu. Haha, so abaikan je warna ke hape. Nak mintak idea korang la. Nak tambah apa lagi eh kt blog nih?? Ke dah comel dah macam nih. Heee, klu rajin, drop la comment eh, mana tau boleh dipertimbangkan, hehe. Confirm blog anda akan dipromote kalau idea anda bernas and boleh digunapakai. So, sila-sila jangan segan ye. Later all~

4 comments:

  1. **adwa - hee, yeke. thanks rumet! :)

    ReplyDelete
  2. fuyoohh..da macam blog yang artis2 gune..huhu

    ReplyDelete
  3. **yan - haha, ape kurangnye blog dia tuh.. :p

    ReplyDelete